Гандбол - 09-05-2013, 10:05 - sasa 235

Динамо знову програло

Динамо знову програло

Динамо-Полтава – Мотор – 31:39

 

Матч останнього туру між полтавським Динамо та запорізьким Мотором турнірного значення не мав, адже пари матчів плей-офф визначилися раніше, але міг стати генеральною репетицією перед вирішальними іграми.

 

Полтавці провалили дебют матчу, програючи в стартові хвилин – 1:3. Але згодом Динамо не тільки зрівняло рахунок, але й вишло вперед – 5:3, потім – 8:5. Та після тайм-ауту гості зрівняли рахунок і вийшли вперед – 10:8 і до кінця першої половини гри господарі марно намагалися наздогнати суперника.

 

У другій половині запоріжці утримували перевагу в 1-2 м\’ячі, але вдала гра голкіпера Мотора і невміння реалізовувати динамівцями реалізовувати більшість, призвили до того, що гості збільшили відрив у рахунку – 28:32. Потім 29:35 і 30:37. Наздогнати Мотор у Динамо можливостей було обмаль, тож гра завершилася із восьмиочковим розривом – 31:39.

 

 

Гандбол - 09-04-2010, 09:04 - sasa 235

\”Динамо\” знову програло

Динамо знову програло

У черговому 23 турі чоловічої гандбольної Суперліги полтавське “Динамо”
на власному майданчику приймали багаторічного чемпіона ― запорізький
ЗТР.

Динамо ― ЗТР ― 28:30 (13:19)
Динамо: Дайментов, Панченко, Бацман (7), Бондал (4), Горський, Грязнов, Доленко (2), Коваленко (2), Крилов (6), Луценко (4), Мірошниченко, Румянцев (3).
ЗТР: Комок, Попов, Бурка (1), Ганчев (4), Гурковський (4), Кисіль (1), Константінов (1), Кривченко (3), Любченко (4), Мачарашвілі (3), Наталюк, Остроушко (2), Педан (7), Петричко.
9 квітня. Полтава. СК “Динамо”.

На жаль, полтавці знову програли. Це вже сьома поспіль поразка “Динамо”. Але якщо в попередніх матчах динамівці програвали як мовиться за усіма статтями, то в матчі з лідером наші гандболісти змогли дати бій чемпіону. У першій половини у “Динамо” гра, відверто, не пішла. І не випадково полтавці пішли на відпочинок з різницею у -6 м\’ячів. Здавалося, що в другій половини досвідчені запорожці рознесуть в пух і прах “Динамо” з двозначною різницею у рахунку. Однак вийшло все навпаки. Полтавці додали. Особливо вдало пішла гра в Павла Бацмана, який вперше в сезоні зумів закинути 7 м\’ячів ― найрезультативніший у цій грі гравець “Динамо”. Другу половину наші перемогли 15:11, але для загальної перемоги цього виявилося замало. Чергова поразка ― 28:30 і в турнірній таблиці “Динамо” залишилося на передостанньому, сьомому місці, маючи в своєму активі 12 очок.

Наступний матч “Динамо” проведе знову вдома. 23 квітня полтавці прийматимуть донецький “Політехнік”.

Погода